Geschiedenis

Heb je je ooit afgevraagd hoe Handsome en Most Wanted Events nou zijn begonnen en waarom wij Most Wanted Events hebben opgezet? Dat lees je hier.

Het begon in september 2015 met de vraag waarom er geen feesten waren in Abcoude, niemand wist hier antwoord op, dus gingen wij op zoek naar een feest locatie in Abcoude, als snel kwamen we bij de Tumult uit en maakten hier een afspraak voor het eerste Handsome feest. Deze vond plaats op 27 november 2015. Dit werd zo een succes dat we gelijk een nieuwe editie in plande. Waarom werd dit zo een succes? Dat is voor de organisatie nog steeds een vraag.

Een van de organisatoren stapte echter uit Handsome, omdat hij er geen tijd meer voor had ivm school en werk. De overige organisatoren zette alles op voor het evenement op 5 februari 2016. Ondanks alle tegenslagen werd dit alsnog een succes.

Na het succes van dit laatste evenement besloot de organisator die eerst weg was, weer terug te komen. Met zn drieën wilde zij weer een evenement opzetten in de Tumult op 22 april 2016, dit zou een speciale verf editie worden. Echter een week voor het evenement werd deze afgezegd omdat de Tumult problemen had met de gemeente, mede hierom werd de Tumult ook gesloten, helaas was het feest Handsome hier ook de dupe van.

En of alles nog niet erger kon, kwam er onderling een ruzie. Handsome lag compleet stil en er was ook geen beweging in te krijgen… Totdat twee organisatoren het weer oppakten, zij richtte het evenementen bureau Most Wanted Events op, met als vooruitzicht Handsome te organiseren en in de toekomst nog vele andere evenementen voor jongeren.

Toen kwam de Bells Club in Amstelveen voorbij, en Most Wanted Events besloot een risico te nemen door daar een evenement te organiseren met sinterklaas thema op 2 december 2016, zij boekte Dave Roelvink en probeerde de organisatie zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, ook hadden zij een Sinterklaas rond lopen. Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, dat was het ook: de laatste organisator die er niet bij was, wilde er als nog bij. Dit eiste natuurlijk meer aandacht, hierdoor was er minder tijd beschikbaar voor de promotie maar gelukkig werd ook dit feest weer een succes, en er was nog potentie om te groeien.

Toen werd het idee van de afgelaste Handsome (22 april 2016) terug in het leven geroepen door een Light it Up edition, er werden overal in de club blacklights opgehangen, en alle bezoekers werden beklad met bodypaint, en net als bij de sinterklaas editie, had Handsome weer een mascotte, deze keer was het de lichtman, zijn pak was volledig uitgerust met El-wire, ook dit  zorgde voor een geweldig effect. Dit feest was een enorm succes: het was compleet uitverkocht met 360 bezoekers.

Nu werd het de kunst om dit succes vast te houden, volgens de organisatie is het belangrijk om elk feest een thema te hebben dat mensen trekt, zoals het blacklight thema van het vorige evenement en het sinterklaas thema op 2 december. Het feest dat hierna volgde had daarom ook een thema:

Het volgende evenement werd een masquerade editie, het was de bedoeling dat iedereen met een masker zou komen. De organisatie werd geïnspireerd door de film Fifty Shades Darker. Helaas loopt dit feest niet helemaal zoals gepland want een ander organisatielid zit er aan te denken om te stoppen. Ook heeft een oprichter een aanbod gekregen om nog een ander feest te organiseren, dit zal dus betekenen dat hij minder tijd over zal hebben voor Handsome.

Marcus de Haan

Oprichter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s